Girlpower - Miss Flandrienne

Girlpower - Miss Flandrienne
Girlpower - Mijn Spaanse start Manu wil fietsen Girlpower - Een Belgisch Kampioenschap in mijn achtertuin Girlpower - Tour of Guangxi deel II Girlpower - Tour of Guangxi deel I Katrijn en de wielertoerist The Madrid Challenge by La Vuelta: a real challenge it was Girlpower - Tour de Kermesse Girlpower - Ma Course Girlpower - Update Girlpower - Provinciaal kampioen Girlpower - De finishlijn Girlpower - Iets met haat, liefde en wat stenen Pauline fietst (loopt en zwemt) in Abu Dhabi Girlpower - Genietend afzien Girlpower - Mijn Belgisch Kampioenschap Girlpower - Over dromen en een middelvinger Girlpower - Refreshed Girlpower - Storm & regenbogen Girlpower - Herhalingen Girlpower - De foute ontsnapping Girlpower - Op het kantje Girlpower - Van een contrast gesproken Girlpower - Chasse de Docx Girlpower - Mijn fantastische Tour de Feminin Girlpower - Mijn roze koffer Girlpower - Van vijanden naar beste vrienden Tom rijdt zijn eerste toertocht Girlpower - Wieder diese verdammte Scheiße Berg Girlpower - Tussen het kader Girlpower - 10 000 luchtballonnen Girlpower - Dwars door de wind Girlpower - Mijn langste wedstrijd ooit Girlpower - Mijn snelste kasseistrook ooit Girlpower - Batterij bijna leeg Girlpower - Met zoveel meer honger Girlpower - De kop is er af Girlpower - Wie is de Mol Girlpower - Position switch Girlpower - De vloek van de Kasteelcross Girlpower - In schoonheid afsluiten Girlpower - Revanche Emma, Kobe en Stijn gaan samen mountainbiken Girlpower - Liefste moeder aller crossen Girlpower - Tussen de koeien en de patatten Girlpower - Winterslaap Wielermeisjes schitteren in meidenparade Girlpower - Afkicken Girlpower - Mag ik me even voorstellen Camille wordt lid van een jeugdwielerclub Wouter en Arthur trekken door Nederlands Limburg Corné van Kessel startte op verkeersvrij trainingsparcours Jonge benen op wielerkamp Matthijs is Zot van Enduro Elke Vanhoof is een straffe BMX-ster! Win een JBC fiets-T-shirt Viktor verkent het BK parcours Jasper is zot van mountainbike Jürgen, Jaan, Jules en Ella maken een filmpje Rik beleeft topdagje in Betekom Axana en Jelle trainen veilig in Veurne Kiona besmet familie met wielermicrobe

Mijn laatste rustweek zit er bijna op. Best wel grappig als ik zie hoeveel mannelijke collega’s hun laatste wedstrijd nog moeten rijden.

 

Het rusten vond ik eigenlijk niet zo lastig. Het deed best wel goed om thuis te komen van school en eens niets te moeten doen. Maar nu begint het toch wel te kriebelen om er terug in te vliegen.

 

Zeker toen ik deze week een filmpje te zien kreeg van mij en andere meisjes die een klein interviewtje gaven op Eurosport. Voor de start van de eerste rit van de Lotto Belgium Tour deden twee toffe dames de ronde in het rennerspark. Ze vroegen aan de rensters om hun gevoel te beschrijven in 3 woorden. Stress, een nieuwe ervaring en enthousiast, dat waren de mijne.

 

Ik vond het super om als 'kleine renster' ook eens in beeld te mogen komen. Voxwomen, waar de twee meiden voor werken, is trouwens een prachtig initiatief van dames voor dames. Het is een kanaal over het vrouwenwielrennen. Zeker de moeite waard om te volgen op Twitter, Facebook of Youtube! Het filmpje van mij kan je herbekijken op mijn Instagram:https://instagram.com/p/8bKvyCBxlM/?taken-by=miekedooocx 

 

Verveeld heb ik me ook zeker niet. Zo heb ik maandag een fantastische ervaring mogen meemaken. Misschien heb je ooit al wel gehoord van de Miss Flandrienne verkiezing. Dat is een verkiezing van de Vlaamse Wielrijdersbond, maar dan helemaal niet zoals de andere missverkiezingen. Het magazine wil hiermee de leukste, mooiste, meest sportieve en tofste flandrienne bekronen. Het draait dus rond veel meer dan alleen het uiterlijk en dat vond ik mooi!

 

De verkiezing vindt pas plaats in het voorjaar maar ik mocht alvast naar een fotoshoot om kledij te showen voor het nieuwe nummer. Het was geweldig om mee te maken, al was ik ‘s avonds blij dat ik in mijn zetel mocht ploffen. Best wel vermoeiend zo’n fotoshoot.

 

Verder kan ik je ook vertellen dat ik niet langer zal deel uitmaken van het Isorex Ladies Team. Ik heb een mooi aanbod gekregen van een andere ploeg dat ik niet kon laten liggen. Meer kan ik hierover nog niet kwijt maar ik hou je op de hoogte! Ik wil wel alvast het Isorex team bedanken voor de twee mooie en leerrijke jaren.

 

Tot snel! 

Mieke Docx

 

Als je graag op de hoogte blijft van mijn blogberichten of een vraagje hebt mag je me altijd contacteren via mail (mieke.docx@hotmail.com) of via mijn Facebook-account (https://www.facebook.com/MiekeDocx). Je kan mij ook volgen op Twitter (https://twitter.com/MiekeDocx).

Girlpower - Mijn Spaanse start Manu wil fietsen Girlpower - Een Belgisch Kampioenschap in mijn achtertuin Girlpower - Tour of Guangxi deel II Girlpower - Tour of Guangxi deel I Katrijn en de wielertoerist The Madrid Challenge by La Vuelta: a real challenge it was Girlpower - Tour de Kermesse Girlpower - Ma Course Girlpower - Update Girlpower - Provinciaal kampioen Girlpower - De finishlijn Girlpower - Iets met haat, liefde en wat stenen Pauline fietst (loopt en zwemt) in Abu Dhabi Girlpower - Genietend afzien Girlpower - Mijn Belgisch Kampioenschap Girlpower - Over dromen en een middelvinger Girlpower - Refreshed Girlpower - Storm & regenbogen Girlpower - Herhalingen Girlpower - De foute ontsnapping Girlpower - Op het kantje Girlpower - Van een contrast gesproken Girlpower - Chasse de Docx Girlpower - Mijn fantastische Tour de Feminin Girlpower - Mijn roze koffer Girlpower - Van vijanden naar beste vrienden Tom rijdt zijn eerste toertocht Girlpower - Wieder diese verdammte Scheiße Berg Girlpower - Tussen het kader Girlpower - 10 000 luchtballonnen Girlpower - Dwars door de wind Girlpower - Mijn langste wedstrijd ooit Girlpower - Mijn snelste kasseistrook ooit Girlpower - Batterij bijna leeg Girlpower - Met zoveel meer honger Girlpower - De kop is er af Girlpower - Wie is de Mol Girlpower - Position switch Girlpower - De vloek van de Kasteelcross Girlpower - In schoonheid afsluiten Girlpower - Revanche Emma, Kobe en Stijn gaan samen mountainbiken Girlpower - Liefste moeder aller crossen Girlpower - Tussen de koeien en de patatten Girlpower - Winterslaap Wielermeisjes schitteren in meidenparade Girlpower - Afkicken Girlpower - Mag ik me even voorstellen Camille wordt lid van een jeugdwielerclub Wouter en Arthur trekken door Nederlands Limburg Corné van Kessel startte op verkeersvrij trainingsparcours Jonge benen op wielerkamp Matthijs is Zot van Enduro Elke Vanhoof is een straffe BMX-ster! Win een JBC fiets-T-shirt Viktor verkent het BK parcours Jasper is zot van mountainbike Jürgen, Jaan, Jules en Ella maken een filmpje Rik beleeft topdagje in Betekom Axana en Jelle trainen veilig in Veurne Kiona besmet familie met wielermicrobe
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x